Volledige agenda

Louvexpo

Een echte speler op het vlak van economische ontwikkeling


Louvexpo heeft als ambitie om zowel in België als in het buitenland te fungeren als het uithangbord van het grote vernieuwingsplan van de stad en ook om het groeiende dynamisme van de regio te belichamen.

Louvexpo heeft dan ook meerdere troeven in handen:

  • een centrale ligging: 15 minuten van Bergen, 20 minuten van Charleroi, 45 minuten van Brussel en op 60 minuten van Rijsel
  • een ingenieuze en dynamische architectuur met tal van mogelijkheden (tentoonstellingen, concerten, beurzen, meetings…)
  • duurzaamheid (warmte- en geluidsisolatie, verminderd verbruik, bereikbaarheid via openbaar vervoer, nabijheid van het stadscentrum…) ;
  • de gastvrijheid en het warm onthaal eigen aan de streek
Meer informatie

BEZOEK EEN EVENT

Tal van nationale en internationale evenementen worden in Louvexpo georganiseerd: tentoonstellingen, shows, concerten, sportmanifestaties, culturele of verenigingserelateerde happenings, etc.

Meer informatie

EEN EVENMENT ORGANISEREN

Bereikbaarheid, polyvalentie en gastvrijheid zijn de pijlers van Louvexpo. Op minder dan 45 minuten van Brussel en 90 minuten van Rijsel biedt Louvexpo tal van oplossingen voor al uw evenementen. De twee hallen (omvormer tot één grote hal van 4.800 m2) en het business center dat bestaat uit vergaderruimtes en een restaurant, bieden tal van mogelijkheden: tentoonstellingen, concerten, beurzen, meetings, etc.

Meer informatie

LOUVEXPO, EEN HELEBOEL EVENEMENTEN

Louvexpo ontvang elk jaar tientallen evenementen.
Raadpleeg de fotogalerijen en ontdek de rijkdom ervan.


Zie de foto's